Wie we zijn

Even voorstellen: André Hogenkamp (1955)
Op 22-jarige leeftijd won André de 1e prijs op de beroepenmanifestatie in Utrecht. Na de opleiding binnenhuisadviseur heeft hij vervolgens ruime werkervaring opgebouwd op het gebied van woninginrichting, styling en het op maat maken van meubelen en interieur.
André herstoffeert bestaande meubelen, hij maakt nieuwe meubelen geheel op maat, of zelfs een compleet interieur. Daarbij kan bijvoorbeeld ook gedacht worden aan het inrichten van een slaapkamer met een bed met gestoffeerde ombouw, met een inloopkast, alles precies op maat gemaakt en geheel in de stijl die u wilt.

Complete woninginrichting
Amano-interieur is ook het juiste adres voor uw complete woninginrichting. Wij hebben een ruime keuze in harde vloerbedekking (bijv. laminaat, parket of PVC-vloer) of zachte vloerbedekking. Ook kunnen wij uw raamdecoratie verzorgen, denk hierbij aan vitrage, in-between, overgordijnen, rolgordijnen of jaloezieën. Wij komen vrijblijvend naar u toe voor een offerte op maat.

Amano Interieur
Amano-interieur heeft in Lochem tot 1 januari 2016, Molenstraat 14a, een etalage met wooninspiraties ingericht. Alle stijlen kunnen wij verzorgen: een klassieke of moderne uitstraling, landelijk of glossy. 
Ook maken wij buitenmeubelen. Precies op maat en in elke gewenste vorm of kleur. Wij gebruiken daarbij waterafstotende stof, speciaal geschikt voor outdoorgebruik. Wij werken vanuit de werkplaats in Lichtenvoorde en gaan graag naar de klant toe om in de eigen vertrouwde omgeving de juiste kleurencombinaties uit te zoeken.